Добре дошли в нашия магазин!
ПОСВЕТЕНИ НА ДЕНТАЛНОТО СЪВЪРШЕНСТВО
Категории

0

КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ В ДЕНТАТЕХНИКА

 

Без екипа ни - хората, които стоят зад компанията Дентатехника, нямаше днес да е възможно да празнуваме 30 години в ролята си на един от лидерите на българския пазар в денталния свят. 

Заедно преди години формулирахме и ценностите, в които вярваме и на които се уповаваме - качество, уважение, лоялност и коректност. Съвместно с партньорите ни изградихме традиция за непрекъснат стремеж към развитие и усъвършенстване - професионално и технологично. Компанията е и главен организатор на редица семинари, обучения и презентации, които са в помощ на развитието на стоматологията и зъботехниката. Тази страница е и за всеки, който проявява интерес към кариерно развитие в денталния бранш и споделя нашите ценности.

Дентатехника е част от най-голямата дистрибуционна група в сферата на денталната медицина в югоизточна Европа и лидер на пазара. Екипът на фирмата е силно ориентиран към предлагането на технологични иновации и висококачествени продукти, както и безупречно обслужване на клиента.

 

В момента нямаме обявени свободни позиции, но ако имате желание да се присъедините към екипа ни можете да изпратите своята автобиография на e-mail: ruzha.karaatanasova@dentatechnica.bg


Поверителността на вашите данни е гарантирана.

 

Нови продукти

Най-продавани