Добре дошли в нашия магазин!
ПОСВЕТЕНИ НА ДЕНТАЛНОТО СЪВЪРШЕНСТВО
Категории

0

Вижте всички статии

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ

 

Без екипа ни - хората, които стоят зад компанията Дентатехника, нямаше днес да е възможно да празнуваме 30 години в ролята си на един от лидерите на българския пазар в денталния свят.

Заедно преди години формулирахме и ценностите, в които вярваме и на които се уповаваме - качество, уважение, лоялност и коректност. Съвместно с партньорите ни изградихме традиция за непрекъснат стремеж към развитие и усъвършенстване - професионално и технологично. Компанията е и главен организатор на редица семинари, обучения и презентации, които са в помощ на развитието на стоматологията и зъботехниката. Тази страница е и за всеки, който провява интерес към кариерно развитие в денталния бранш и споделя нашите цености.

Дентатехника е част от най-голямата дистрибуционна група в сферата на денталната медицина в югоизточна Европа и лидер на пазара. Екипът на фирмата е силно ориентиран към предлагането на технологични иновации и висококачествени продукти, както и безупречно обслужване на клиента.

 

 

В момента нямаме обявени свободни позиции, но ако имате желание да се присъедините към екипа ни можете да изпратите своята автобиография на e-mail: ruzha.karaatanasova@dentatechnica.bg

Поверителността на вашите данни е гарантирана.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ще се свържем с най-подходящите кандидати в съответствие с GDPR политиката на фирмата.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани