Добре дошли в нашия магазин!
ПОСВЕТЕНИ НА ДЕНТАЛНОТО СЪВЪРШЕНСТВО
Категории

0

Акордеонни категории

Вижте всички статии

Прави ли ни TRIOS по-добри специалисти?

TRIOS® ни помага да развиваме себе си като стоматолози

Защо да взимате традиционни отпечатъци, като е възможно да сканирате в 3D за по-малко от три минути и след това да направите дигитален дизайн?
Д-р Саймън Колд от Център за имплантиране Хернинг работи с TRIOS® от юни 2011г. и не се съмнява в неговите предимства.

 

Корони с висока прецизност
Много лабораторни процедури могат да бъдат осъществени с  помощта на CAD/CAM технологиите включително производството на цифрово генериран модел. Другият вариант е да се изработват безмоделни корони от цирконий или стъклокерамика. Фактът, че човек може да прескочи физическият модел, прави целия работен процес както по-бърз, така и по-евтин. „TRIOS® осигурява много предимства“ - казва Саймън Колд-  „Избягват се несигурност и потенциални грешки, които могат да дойдат с традиционното снемане на отпечатъци и леене на гипс. Прецизността става значително по-висока.“
 

Прави ли те по-добър специалист?

Саймън вярва, че неговите препарации сa се подобрили значително с помощта на Trios. "Винаги е предизвикателство да определим адекватно препарационната граница. Лесно е да използваме 3Shape Trios, но трябва да се научим как да сканираме оптимално. През първия ден сканирахме 6 пациента последователно заедно със специалистите на нашия 3Shape доставчик, които ни даваха инструкции. След това бяхме готови да работим сами."
Много приятно и значимо преживяване с Trios е когато Д-р Колд прави възстановяване на горна челюст с 12 зъба с изцяло дигитален процез и без никакви корекции!
Д-р Колд е направил проучване със съдействието на независима лаборатория, с която стигнали до извода, че с помощта на интраоралното сканиране 70% от източниците на грешки са премахнати.
Когато се правят големи конструкции предимството е, че в лабораторията те могат да бъдат моделирани и коригирани дигитално на екрана вместо с восъчен моделаж.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Център за имплантиране Хернинг
Центърът за имплантиране Хернинг има 18 служители с постоянно прикрепен анестезиолог, анестезиологична сестра и дентална лаборатория. Тези посветени на работата зъболекари и специалисти се гордеят, че могат да работят с най-новите лечения и стоматологични технологии, включително 3Shape CAD / CAM и TRIOS®. Центърът за имплантиране Хернинг има повече от 20 години опит с всички видове лечения на импланти.
За 3Shape
3Shape създава 3D скенери и CAD / CAM софтуерни решения. Инструменти, които дават  възможност на зъболекари и зъботехници да предложат по-ефективно лечение, на повече хора и с подобрена грижа. 3Shape има над 2 780 служители, офиси и сервизни центрове, разположени в Америка, Азия и Европа, които обслужват клиентите в повече от 100 страни. Седалището на компанията е в Копенхаген, Дания.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Новини

Ново! Bredent вече с представителство в България
Форма за онлайн поръчка тук: https://bit.ly/2DkAsLS    
Bego VarseoSmile Crown plus - световна новост на денталния пазар!