Добре дошли в нашия магазин!
ПОСВЕТЕНИ НА ДЕНТАЛНОТО СЪВЪРШЕНСТВО
Категории

0

Вижте всички статии

19 ноември 2022 г. - Digital Dent Day, гр. София

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

   

 

ЗАПАЗЕТЕ СИ ДАТАТА 19 НОЕМВРИ!

 

                         

 

 

  DIGITAL DENT DAY SOFIA 2022:  Запознайте се с най-новите тендeнции в дигиталната стоматология  

 

Докоснете се до опита и практиката на доказани международни експерти и станете част от това вълнуващо събитие, което ще ви запознае с последните технологии и най-новите тенденции в стоматологията.

Станете част от бъдещето и влезте в света на дигиталната стоматология. В събитието ще вземат участие следните международни лектори: Rune Fisker, Stefano Negrini, Menno Pot, Germen Versteeg.

 

Дата: 19 ноември 2022

Място: гр. София, Inter Expo Center, зала Витоша

 

    

 

  ОСНОВНИ ТЕМИ:  

 

Rune Fisker, "Най-новите иновации и тенденции в дигиталната стоматология"

 

Stefano Negrini, "Be ahead of the curve” - Лечение с алайнери с помоща на 3Shape Clear Aligner Studio и Ortho Analyzer

 

Menno Pot, "3D принтиране в стоматологията"

 

Germen Versteeg, "Дигиталните протези - поучете се от миналото, гледайте настоящето и създавайте бъдещето"

 

  ЛЕКТОРИ:  

 
Rune Fisker e старши вицепрезидент в 3Shape. Той е ключов създател и двигател на ориентираните към решения иновации на 3Shape и изпълва своите презентации с конкретни CAD/CAM технологични методи и своята визия за бъдещата „дигитална стоматология“. Rune е с 3Shape от самото начало. Днес той отговаря за продуктовата стратегия и пътната карта за иновации на 3Shape. Има докторска степен от Датския технически университет и Executive MBA от Copenhagen Business School.

 

Stefano Negrini – експерт по дигитална ортодонтска дентална медицина, 3D апарати, индиректен бондинг и Clear Aligner.  Стефано Негрини e главен изпълнителен директор на Ortodonzia Estense Ltd - ортодонтска стоматологична лаборатория, образователен и изследователски център за разработване на продукти, за нови и иновативни дигитални ортодонтски технологии.
Пионер в ортодонтската дигитална дентална медицина. Стефано пише много статии, като е един от най-вълнуващите съвременни лектори и иновативни експерти в специалността „Ортодонтски дигитални зъболекарски апарати“, IDB решение и Clear Aligner решения. В периода 2015-2016 г. е избран за председател на Ortec Асоциацията на италианските техници ортодонти. Носител е на наградите Aldridge Medal Awards за 2018 г. от Асоциацията на ортодонтските техници OTA (Обединеното кралство). От 2009 г. е ключов лидер на мнение (KOL) за 3Shape.

 

Menno Pot - старши инженер по приложни дентални технологии в NextDent от 3DSystems. С 30-годишен опит в сферата на денталната медицина. 20 години работи като дентален техник и управлява една от най-големите дентални лаборатории в Холандия и 10 години във Vertex Dental/ 3DSystem.

 

Germen Versteeg - зъболекар и зъботехник, основател на DTL Mediaan. DTL Mediaan и Median clinic, дентална клиника и лаборатория с пълен набор от услуги.
Темата, по която ще говори е „Дигиталните протези – поучете се от миналото, гледайте настоящето и създавайте бъдещето”. Ще сподели своя личен опит и ще ни преведе през всички разработки около дигиталната протеза.
През 2020 г. Герман основава Denticien. Той е международен ключов лидер на мнение и лектор за Nextdent, 3shape, Ivoclar и Straumann.

 

  РАННО ЗАПИСВАНЕ: ДО 10 ОКТОМВРИ 2022                   480 лв.        КУПИ БИЛЕТ:    

  ЗАПИСВАНЕ: СЛЕД 10 ОКТОМВРИ  2022                           600 лв. 

 

*посочените цени са с ДДС

 

За повече информация и записване: 0882 905 727

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани

Новини

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ
ВИЖТЕ СВОБОДНИТЕ ПОЗИЦИИ ТУК!