Добре дошли в нашия магазин!
ПОСВЕТЕНИ НА ДЕНТАЛНОТО СЪВЪРШЕНСТВО
Категории

0

Вижте всички статии

ДентаТехника - Официален 3Shape TRIOS партньор

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

С гордост съобщаваме, че получихме статут на официален партньор на 3Shape!
Това означава, че отговаряме на високите стандарти за системни познания върху продуктите на 3Shape, като предоставяме висококвалифицирано обслужване на клиентите, обучение и поддръжка и най-доброто от дигитални им решения.

Квалифициран персонал

Нашата акредитация за официален партньор на 3Shape отразява нашия ангажимент за предоставяне на страхотен продукт за крайния потребител. Нашият персонал за продажби, монтаж, обучение и поддръжка има
завършени целеви програми за обучение 3Shape, за да можете да бъдете уверени, че ще получавате доверена помощ и съвети през целия дигитален работен процес.

Закупуване
Възползвайте се от нашите 3Shape обучени експертни съвети за да съобразите правилните решения с вашите нужди и бюджет.

Инсталация
Нашите колеги разполагат с актуални познания, така че когато сте готови, ние ще ви помогнем да настроите вашия решения софтуер и хардуер за оптимизиран работен процес.

Обучение
От базови познания до усъвършенствани работни процеси, нашите специалисти са напълно квалифицирани да ви предоставят инструментите и увереността, от които се нуждаете.

Поддръжка
Като официален партньор, ние имаме специален персонал за поддръжка, който да осигурява помощ при всякакви въпроси свързани с продуктите на 3Shape. Тогава можете да се върнете към това, което правите най-добре - да се грижите за пациентите си.

Ангажимент за качество
Искаме да доставим отлични продукти, които да ви помогнат да лекувате повече пациенти и да развиете бизнеса си. Като официален партньор означава, че работим в тясно сътрудничество
с 3Shape, за да гарантираме, че нашите клиенти получават най-добрите продукти с висококачествена, дългосрочна грижа за клиентите.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За информация и индивидуална консултация за продуктите на 3Shape, свържете се с Мартин Горидков, на тел. 0886 29 44 22.

Национален телефон: 07001 23 23

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Новини

ДентаТехника -  Официален 3Shape TRIOS  партньор
Горди сме с официалното партньорство 3Shape TRIOS!